Biografie

ALEXA is een Nederlandstalige vocaliste/MC afkomstig uit Rotterdam geïnspireerd door haar Zuid-Afrikaanse, Nederlandse en Indonesische achtergrond.

Muziek

Door haar groeiende passie voor muziek en rap, startte ze aan de opleiding voor muziek aan de Rockacademie, waar ze begeleiding kreeg van haar voorbeelden zoals: Rico&Sticks (Opgezwolle), Pete Philly en Winne . Ze stond in 2017 in de finale van de Grote Prijs van Rotterdam en tourde het jaar daarvoor met haar muziek door binnen en buitenland als onderdeel van het hiphop collectief Dam Dutchess.

In 2016 brengt ALEXA haar langverwachte­­­­­­ debut EP: “Alle Nachten Lang” uit met als eerste single ‘Marie Antoinette’ inclusief videoclip.

“Alle Nachten Lang” is een dromerige EP waarin je jezelf in alle soorten nachten kan verliezen. Soms zijn je nachten lang gevuld met romantiek of wil je een nacht chillen en soms is je nacht gewoon turned up!

Door bijdrages van HEF, Tim Beumers en een featuring met Kempi is de EP de perfecte mix geworden voor al jouw perfecte nachten.

Alle Nachten Lang is overal te beluisteren o.a. op Itunes, Spotify en Deezer.

Theater

Momenteel speelt ALEXA in de voorstelling PAPAPA van Tjon Rockon en Theater Rotterdam.

Check de speellijst voor aankomende speeldata.